Godis med logga får ditt varumärke på allas läppar

Kanske behöver du bara en liten grej att dela ut på mässor, i receptionen eller i väntrummet. Eller kanske du är på jakt efter en present till dina samarbetspartners och medarbetare. Oavsett vad är det en sak som alltid går rent hem; godis med ditt företags eller din organisations logga på. 

De flesta av oss måste väl erkänna att vi har en söt tand och godispåsar eller godisaskar med logga är därför en genial ingrediens i din externa och interna marknadsföring. Vem kan säga nej till en gratis godispåse eller en gratis karamell?  

Hos Badgeland är det bara fantasin som sätter gränser för vad du kan få producerat av välsmakande merchandise till den nästa mässa eller ditt företagsevenemang. Här för du allt från enstaka godisbitar till godispåsar, pastillaskar eller burkar – alltsammans med din helt egen logga printat på förpackningen. 

 

En säker vinnare 

Godisbitar med företagslogga är perfekta att dela ut som reklampromovering eller på mässar där du kämpar med andra om kunderna uppmärksamhet. Och du kan få dem gjorde både med den klassiska twistade inpackningen eller flowpackning som gör det möjligt att printa ditt motiv i en större storlek. Ska det vara med smak av jordgubbar, mentol, lakrits – eller kanske något helt fjärde? Det finns en variant för en varje smak. 

 

Om du verkligen vill skämma bort dina potentiella kunder, sponsorer eller medarbetare är godisburkar med din logga på en strålande present att dela ut. Också här kan du välja många olika varianter, bland annat de klassiska pepito-kulorna eller lakritsspikar. 

Dessutom kan du få din logga på både locket och på sidan av burken eller även både så att du kan vara helt säker på att ditt namn syns. Och med en present som både är söt och välsmakande vill ditt namn alltid bli förknippat med något positivt.   

Så säkrar du dig glade kunder

Det finns också fler möjligheter mellan ett-stycks-godis och godisburkar vad gäller priset. Det kunna exempelvis vare små askar med pastiller som passar perfekt i fickan eller i väskan eftersom de enkelt kan öppnas och stängas igen. På så sätt kan din logga bli sett massor med gångar, kanske när asken tar fram i bussen eller i kön vid kassan på mataffären. 

Eller vad sägs om små godisburkar med logga? Dessa är särskild lämpliga att skicka tillsammans med en beställning som en liten gest. Det är den sortens små saker som lämnar ett positivt intryck och är med att säkra att kunderna alltid kommer tillbaka. 

Du kan se mangå fler möjligheter för välsmakande reklamgodis här